Terug
Auto - Muddekok - Onderhoud - Knalpot - 1

Services in onze werkplaats

In onze werkplaats houden we ons niet alleen bezig met het onderhouden en repareren van auto’s. We bieden ook hoogwaardige services waar u op de lange termijn profijt van heeft. Lees vooral verder over de services in onze werkplaats. Laat ons vervolgens weten van welke services u graag gebruik wil maken.

Opslag winter- en zomerbanden

Bent u in het bezit van eigen winter- en zomerbanden? Wilt u daar natuurlijk gebruik van maken. Doorgaans wisselt u twee keer per jaar uw banden om. Het is mogelijk om de set die u niet gebruikt tijdelijk op te slaan bij Mudde Kok. Het mooie daarvan is dat u geen extra kosten heeft voor de opslag van uw winter- of zomerbanden. We slaan uw ongebruikte set op in een vochtvrije, veilige locatie. Zodra u ze weer nodig heeft, wisselen we de banden weer voor u om. U betaalt enkel voor de set wielen en niet voor de opslag*. Laat onze specialisten weten of u gebruik wil maken van deze service.

* Dit is enkel het geval wanneer u de auto bij Mudde Kok in onderhoud heeft. Vraag naar de mogelijkheden.

Haal- en brengservice

Bij Mudde Kok helpen we klanten door heel Nederland. We kunnen ons voorstellen dat u niet in de gelegenheid bent om uw auto bij ons langs te brengen. Maak daarom gebruik van onze persoonlijke haal- en brengservice. Een chauffeur haalt uw auto op en brengt deze naar onze werkplaats. Ongeacht waar u woont. U betaalt enkel en alleen voor de verbruikte brandstof van uw eigen auto. Met deze dienst dienen we niet alleen u, maar ook een maatschappelijk doel. Onze chauffeurs zijn gepensioneerden, Wajong-mensen en studenten. Gebruik maken van onze haal- en brengservice?

MijnMobiliteit

Stelt u zich eens voor: u bent net onderweg naar een belangrijke afspraak, maar plots komt er rook onder uw motorkap vandaan. Autopech komt altijd ongelegen. Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk geholpen worden in zo’n situatie. Zodra u onderhoud aan uw auto laat uitvoeren door Mudde Kok, ontvangt u een jaar mobiliteitsservice volledig gratis. De mobiliteitsservice van Mudde Kok wordt uitgevoerd door MijnMobiliteit, in samenwerking met VHD. Vervolgens maakt het niet uit wie er achter het stuur zit zodra er zich een probleem voordoet. Onze pechhulp is kentekengebonden. Meer informatie over onze pechhulp vindt u hier.

Labels en certificaten

Bij Mudde Kok zijn we in het bezit van de nodige labels en certificaten. Deze zijn nodig om bepaalde werkzaamheden uit te mogen voeren. Zo weet u in ieder geval dat u met een betrouwbare partij werkt.

BOVAG

De BOVAG is één van de meest bekende labels in Nederland. Onze bedrijf is BOVAG-gecertificeerd en voldoet aan alle benodigde kwaliteitseisen die dit keurmerk aan ons stelt.

RDW-erkenningen

Mudde Kok is dankzij RDW-erkenningen bevoegd om APK-keuringen uit te voeren.

SBB

Onze werkplaats is gecertificeerd SBB-opleider. We mogen stagelopers begeleiden richting een mooie toekomst.

NAP

NAP staat voor Stichting Nationale Autopas. Deze stichting registreert de kilometerstand van iedere auto die wordt aangeboden voor onderhoud, reparatie, taxatie en keuring. Bij Mudde Kok zijn we NAP-gecertificeerd om deze data te vergaren en te registreren.

  • Gratis MijnMobiliteit bij onderhoud
  • Gratis haal- en brengservice
  • BOVAG gecertificeerd
  • Onderhoud aan elektrische auto’s
  • Gratis opslag van uw winter- of zomerbanden