Terug

Schadeherstel van Mudde Kok

Een ongeluk zit in een klein hoekje. De ene keer rijdt u zelf per ongeluk tegen iets aan en de andere keer houdt een auto-onderdeel er plotseling mee op tijdens het rijden. Hoe dan ook, uw auto moet weer gerepareerd worden. Bij Mudde Kok herstellen onze specialisten uw auto weer zoals gewenst.

Auto - Muddekok - Onderhoud - Reperatie - 3

Velgenreparatie

Met uw banden ergens tegenaan gereden? Grote kans dat u schade aan uw velgen hebt opgelopen. Zichtbare schade aan uw velgen oogt simpelweg niet fijn. U wilt het probleem oplossen. Bij Mudde Kok is het mogelijk om uw beschadigde velgen te repareren. We poedercoaten, spuiten en polijsten de velg opnieuw. Hierna maken we de randen weer netjes. Zo zijn uw velgen weer als nieuw.

Maak nu een afspraak

Spot en restylen

Kleine schade opgelopen? Daarvoor is vaak geen gehele vervanging nodig. Met spot en restylen kunnen we kleine schades makkelijk wegwerken. Zo kunt u snel weer de weg op tegen een scherpe prijs. En dat schadepunt is geheel verleden tijd.

Maak nu een afspraak

Ruitreparatie of vervangen

Sterretje in uw voorruit? Voorkom dat deze uitgroeit tot een grote barst. Kom langs bij Mudde Kok om uw sterretje te repareren of de ruit te vervangen. Dat laatste gebeurt altijd in overleg. We streven ernaar om het sterretje eerst op te vullen.

Maak nu een afspraak
  • Gratis MijnMobiliteit bij onderhoud
  • Gratis haal- en brengservice
  • BOVAG gecertificeerd
  • Onderhoud aan elektrische auto’s
  • Gratis opslag van uw winter- of zomerbanden