Terug

Grijs kenteken

Voor ondernemers is het nemen van een auto met grijs kenteken fiscaal aantrekkelijker. U betaalt minder wegenbelasting voor uw bestel- of bedrijfswagen. Daarnaast kunt u de btw terugvragen. Niet iedere auto komt voor een grijs kenteken in aanmerking. Er zijn strikte voorwaarden waaraan de auto dient te voldoen. Bij Mudde Kok helpen we u graag op weg om een Volvo of Land Rover te realiseren met grijs kenteken. Zo rijdt u straks rond in een auto die aan de buitenkant mooi is voor het oog en vanbinnen aan alle voorwaarden voldoet.

Waarom uw grijs kenteken regelen bij Mudde Kok?

Een auto met geel kenteken is duurder dan een auto met grijs kenteken. De bpm (belasting personenauto’s en motorrijwielen) is al betaald. Laat u een Nederlandse auto tot grijs
kenteken ombouwen? Kunt u de eerder betaalde BPM niet terugvorderen. Mudde Kok importeert veel auto’s waarvan de bpm nog niet is afgedragen. Daarom zijn auto’s bij ons zowel als geel en grijs kenteken verkrijgbaar. Die keuze maakt tijdens de aankoop. Daardoor zijn geïmporteerde auto’s interessanter.

Ervaring met dezelfde modellen

Bij Mudde Kok bouwen we regelmatig dezelfde modellen auto’s om. Daardoor investeren we telkens in dezelfde, juiste bouwmaterialen. Doordat we vaker dezelfde auto’s ombouwen, zijn de productiekosten ervan lager. Dit zorgt voor een betere prijs voor u. Onze ombouwers hebben vaste ruimtes in hun agenda, waardoor we snel met uw auto aan de slag kunnen. U rijdt sneller weg in uw nieuwe bolide met grijs kenteken dan u zich indenkt.

Voordelen grijs kenteken bij Mudde Kok op een rij

Naast standaardvoordelen die een grijs kenteken u opleveren, geniet u bij Mudde Kok van de volgende extra voordelen:

  • Ervaring met het ombouwen van dezelfde modellen
  • Er is snel plek voor u
  • Pas na aankoop beslist u wat voor kenteken u ontvangt
  • Keuze uit Volvo’s en Land Rovers

Grijs kenteken rijden?

Benieuwd vanaf wanneer u in een Volvo of Land Rover met grijs kenteken kunt rondrijden? Bel ons direct op 0527-745712.