Terug
Auto - Muddekok - Cleanpark - Reiniging - Interieur - 1

Interieurreiniging

Is het interieur van uw auto toe aan een grondige schoonmaak? Onze schoonmaakexperts nemen de binnenkant van uw auto graag onder handen. U bent natuurlijk benieuwd welke werkzaamheden ze voor u kunnen uitvoeren. En dat leggen we u graag uit.

Interieurreiniging

Allereerst reinigen we het gehele interieur van uw auto. We nemen de gehele binnenkant van uw auto onder de loep. We verfrissen de binnenkant, zodat u straks weer in een fris en fruitige bolide rondrijdt. Eventuele schades aan uw auto-interieur kunnen we in overleg, waar mogelijk, weghalen.

Ozonbehandeling

Last van brand- of rooklucht in uw auto? Of ervaart u simpelweg andere nare geuren? Dat haalt uw rijplezier direct naar beneden. Met een ozonbehandeling breken we alle nare geuren in uw auto op moleculair niveau af. Zo rijdt u weer in een neutrale geur het Cleanpark uit.

Auto - Muddekok - Cleanpark - Reiniging - Dashboard - 1

Bekleding shampooën

Plakt er kauwgom aan uw autostoel of heeft u aangekoekte koffievlekken? We shampooën de bekleding van uw auto om vettige, stinkende vlekken grondig te verwijderen. Net even een paar stappen verder dan stofzuigen. We hebben de juiste apparatuur in huis om uw bekleding weer als nieuw te laten ogen.

Bekleding repareren (stof en leder)

Is de bekleding in uw auto versleten of helemaal gescheurd? Zitten er nare vlekken of grote gaten in? Het is mogelijk om de bekleding te repareren in ons Cleanpark. Ongeacht of uw autobekleding van stof is of leer, we behandelen beide soorten even secuur. Vraag naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak om uw auto-interieur te reinigen

Maak een afspraak met een expert in ons Cleanpark om het interieur van uw auto onder handen te nemen. Bel 0527-683388 en vraag naar de mogelijkheden. U ontvangt een prijsindicatie vooraf.