Terug

Hulp bij het zoeken

Bent u op zoek naar een specifieke auto? Mudde Kok helpt u graag in uw zoektocht naar deze auto. We beschikken over een groot netwerk, verspreid over meerdere landen. Grote kans dat wij uw zoektocht met succes voltooien.

Geef zoekopdracht door

Uit voorraad of een zoekopdracht?

Bent u op zoek naar een specifieke auto die niet bij ons staat? Geef het aan ons door. Mudde Kok beschikt over een groot netwerk, zowel in het binnen- als buitenland. We gaan graag voor u op zoek naar uw droomauto in dit netwerk. Zodra wij de auto voor u hebben gevonden, laten we dit direct aan u weten met alle bijbehorende informatie. Op basis van deze informatie bepaalt u of we overgaan tot actie.

Persoonlijk advies

Bij Mudde Kok denken we op alle fronten mee met onze klanten. We vinden het belangrijk om uw vraag persoonlijk te benaderen en u volledig te ontzorgen. Vragen op het gebied van een inruilvoorstel, financiering of de aflevering van uw gezochte auto? Stel ze aan één van onze specialisten.

Een proefrit maken

Op onze gedetailleerde foto’s krijgt u een duidelijk beeld van auto’s in onze zaak. Toch mist er nog één belangrijk element, namelijk gevoel. Het houden van een proefrit is essentieel bij de aankoop van een auto. Bij Mudde Kok bieden we u daarin verschillende mogelijkheden:

Proefrit aan huis

Mooie auto in onze zaak gevonden, maar geen gaatje in uw agenda om ons te bezoeken? Geen zorgen. We komen graag met de gewenste auto bij u langs voor een proefrit. Geef uw behoeften aan ons door en we rijden de auto bij u voor. Voor deze dienst betaalt u helemaal niets.

Proefrit op locatie

Het is mogelijk om een proefrit te rijden in één of meerdere auto’s. We rijden ze net zo eenvoudig bij u voor op kantoor of op een andere locatie naar wens. Geef uw behoeften aan ons door en we komen eraan. Voor deze dienst betaalt u helemaal niets.

Proefrit bij ons (Nunspeet)

Een proefrit bij Mudde Kok is laagdrempelig en vrijblijvend. Geef uw wensen aan ons door terwijl u geniet van een kopje koffie. Onze adviseur geeft u uitleg en achtergrondinformatie over de auto. Vervolgens stapt u achter het stuur om het gaspedaal zelf in te trappen. Is dit de auto van uw dromen?

Uw auto inruilen of verkopen

Wilt u graag uw auto inruilen bij Mudde Kok? Dan is dat mogelijk. We nemen niet alleen Volvo’s, Land Rovers en Polestars in. Het is mogelijk om vrijwel ieder merk bij ons in te ruilen. Maak duidelijke foto’s van uw in te ruilen auto. Op basis van deze foto’s geven wij op afstand een inruilvoorstel. Vervolgens komt u met uw inruilauto naar ons toe. We nemen de auto onder de loep, vragen naar de onderhoudshistorie en inspecteren de uiterlijke staat. Onze afdeling inkoop bepaalt aan de hand van een taxatieprogramma de inruilwaarde. U bepaalt zelf of u daarmee akkoord gaat.

Online een auto kopen

Bij Mudde Kok is het ook mogelijk om online een auto te kopen. We leggen u daar graag meer over uit op deze pagina.

Uw auto exporteren

Van plan om een auto te exporteren? Mudde Kok helpt u graag tijdens dit proces. We hebben voldoende ervaring en expertise op dit gebied in huis. Tijdens een adviestraject begeleiden we u door het proces. Zo hoeft u zelf deze ingewikkelde materie niet uit te zoeken. We ontzorgen u graag, zodat uw auto veilig geëxporteerd wordt.