Terug
Auto - Muddekok - Volvo XC90 - 2

Modificaties

Uw auto is pas echt van u als u er een geheel eigen draai aan geeft. Mogelijkheden weten waarmee u uw auto kunt modificeren? Bij Mudde Kok bieden we daarin diverse mogelijkheden.

Alarm inbouw

Een goed alarm in uw auto is van groot belang. Mocht er ooit ingebroken worden, wilt u niet voor verrassingen komen te staan bij het indienen van een verzekeringsclaim. Mudde Kok helpt u met het inbouwen van een goed alarm. Daarin zijn verschillende klassen mogelijk. Hieronder de verschillende soorten:

  • Keyless protectors
    • + uitschakelen smartkey
    • + alarm klasse 3 origineel
  • Universeel klasse 3 (met extra afstandsbediening)
  • Universeel klasse 4 (in combinatie met klasse 3)

Bij Mudde Kok zijn we SCM-gecertificeerd. We mogen daardoor alle soorten alarmsystemen monteren. Wilt u weten hoe duur een alarmsysteem is? Vraag naar de mogelijkheden, want de prijzen zijn op aanvraag. Stel direct al uw andere vragen rondom het inbouwen van een autoalarm. Bent u direct geholpen.

Ramen tinten

Wilt u uw autoruiten tinten? Bijvoorbeeld omdat u meer privacy wilt hebben tijdens het rijden of een stoere look wilt creëren? Aan het tinten van ramen zit regelgeving vast. Zo dienen de voorruit en voor-zijruit in ieder geval 55% van het licht door te laten. Onze specialisten zijn op de hoogte van wat wel en niet mogelijk is. Laat uw ramen daarom tinten door één van onze medewerkers.

Tuning

Het is bij Mudde Kok ook mogelijk om uw auto te tunen. Dat gebeurt door middel van chiptuning. Hiermee verhogen we op veilige manier het vermogen van uw auto. Daardoor gaat de performance ook omhoog. Daarnaast is het vaak zo dat uw auto er ook zuiniger van gaat rijden.

Het is ook mogelijk om uw elektrische Polestar te tunen bij Mudde Kok. Daarvoor ontwikkelde Polestar het Polestar Engineered Optimisation pakket. Met dit performance-pakket combineert u extra motorvermogen met een beter afgestelde aandrijflijn. Daarmee beheerst u uw auto nog beter op de weg. We helpen u graag om dit voor uw Polestar te realiseren.

Accessoires

Op zoek naar losse accessoires voor uw Volvo, Land Rover of Polestar? Die kunt u ook los kopen bij Mudde Kok. Vervolgens beslist u zelf of u het gekochte accessoire zelf op de auto monteert of laat monteren. Onze specialisten zijn bekend met alle onderdelen en maken dit met passie voor u in orde. In onze webshop vindt u een diversiteit aan verschillende accessoires. Wat dacht u van velgen, winterbanden of een fietshouder? Bekijk alle accessoires in onze webshop.

Velgen

Bij Mudde Kok vindt u een groot aanbod aan lichtmetalen en stalen velgen voor uw Volvo, Land Rover of Polestar. Of het nu gaat om 15”- of 18”-velgen, winterbanden met velgen, wielbanden, wielmorgen of velgsloten, de kans is groot dat we aan uw persoonlijke vraag kunnen voldoen. Voor advies bent u ook van harte welkom.

Bezoek onze webshop

Mudde Kok heeft een geheel eigen webshop waarop u allerlei auto-onderdelen vindt. Van banden en velgen tot laadkabels en accessoires voor uw interieur. Bezoek onze webshop en ga op zoek naar interessante modificaties voor uw auto: www.muddekokparts.nl.