Terug

Online kopen bij Mudde Kok Automotive

Bij Mudde Kok is het mogelijk om uw nieuwe auto op verschillende manieren aan te schaffen. U kunt bij ons langskomen, een proefrit maken en overgaan tot aankoop. Maar u kunt zelfs online al de keuze maken om direct een auto te kopen. Dat gaat net zo eenvoudig als de aanschaf van een nieuwe kamerplant of eettafel in een andere webshop. De meeste garages bieden die mogelijkheid nog niet, maar bij Mudde Kok is dat wel al het geval. Eindelijk is er de oplossing die het optimale gemak biedt van online auto’s kopen. We leggen u uit hoe dat werkt.

Realistische foto’s alsof u naast de auto staat

We beschikken over één van de grootste fotostudio’s in Nederland. Elke Mudde Kok auto leggen we hier tot in de kleinste details vast op beeld. We maken ca. 2500 foto’s per auto, waarvan we een 360 graden beeld maken. Ook het interieur zetten we haarscherp op beeld, van het panoramische schuif-kanteldak tot het stiksel in de bekleding.

Telefonisch overleg

De beelden van de auto spreken voor zich. Heeft u een goed gevoel gekregen bij een auto of occasion? Bestel de auto direct op de website. Na de bestelling benaderen we u telefonisch om de details van uw bestelling door te spreken. Vervolgens maakt onze adviseur de bestelling voor u in orde. Na het telefoongesprek weet u precies wanneer u de auto kunt afhalen in Nunspeet. Het is ook mogelijk om de auto bij u thuis te laten afleveren.

Inruilen huidige auto

Wilt u tijdens het online kopen van een auto uw huidige auto inruilen? Stuur duidelijke foto’s uit alle hoeken van uw auto naar verkoop@muddekok.nl. Tijdens het telefoongesprek ontvangt u, op basis van deze foto’s, direct een taxatie op uw auto. U beslist zelf of u akkoord gaat met de gegeven inruilwaarde. Wilt u tijdens het online kopen van een auto uw huidige auto inruilen? Ga direct naar onze inruilpagina en vul de gevraagde gegevens in. Het is ook mogelijk om daarbij direct foto’s van uw auto te uploaden. We nemen vervolgens contact met u op om de inruil af te handelen.

Bestellen

Gaat u akkoord met het telefonische voorstel en ruilt u eventueel uw huidige auto in? Zijn we enorm blij voor u. Om de aankoop te bevestigen, vragen we u om een directe aanbetaling van €1000,-. Klik bij de afgesproken auto op ‘bestellen’ en vul uw gegevens in. Na de aanbetaling gaan we direct voor u aan de slag. We zorgen ervoor dat uw nieuwe auto op het afgesproken aflevermoment klaarstaat.