Terug

APK en Onderhoud

Eens in de zoveel tijd moet uw auto door de APK-keuring. Tijdens deze keuring beoordelen we of uw auto weer de weg op mag, of niet. De APK-keuring is een wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Naast een APK keuring heeft uw auto eens in de zoveel tijd ook onderhoud nodig om de gezondheid van uw auto te waarborgen. Zowel voor uw APK en onderhoud bent u van harte welkom bij Mudde Kok.

Auto - Muddekok - Onderhoud - Spuiten - 7

Direct naar

Onderhoudsbeurt

Tijdens een onderhoudsbeurt beoordeelt één van onze experts uw auto onder andere op verkeersveiligheid, registratie en milieu. Aan de hand van een vaste checklijst, controleren we de huidige staat van uw auto. Waar mogelijk dragen we oplossingen aan en een bijbehorende prijs.

Maak nu een afspraak

Onderhoud aan uw elektrische auto

Mudde Kok is gecertificeerd in het onderhouden van elektrische voertuigen (EV). In onze werkplaats beschikken we over speciaal gereedschap. Zo kunnen we onder andere accu’s eenvoudig vervangen. Tegen een aantrekkelijke prijs gaan onze specialisten voor u aan de slag om uw elektrische auto weer functionerend op de weg te krijgen.

Maak nu een afspraak

Uitlijnen

Heeft uw auto een stuurafwijking? Bij Mudde Kok zorgen we ervoor dat uw auto weer rechtuit rijdt. Dat is niet alleen makkelijker autorijden, maar het zorgt ook voor minder slijtage en het autorijden kost u minder brandstof. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw auto weer als vanouds rijdt.

Maak nu een afspraak

Aircoservice

Eén keer per jaar heeft uw airco een onderhoudsbeurt nodig om deze op te frissen. Bacteriën hopen zich op in de filters van uw airco. Hoe langer u wacht, hoe minder effectief uw airco werkt. De koeling zwakt af en uw airco werkt niet meer zo verfrissend. Ook dient de vloeistof in uw airco zo nu en dan vervangen te worden. Dat voorkomt mogelijke defecten in de toekomst.

Maak nu een afspraak

Automaatbak spoelen

U wilt graag dat uw automaatbak goed blijft functioneren. Bij Mudde Kok kunnen we uw automaatbak spoelen. Daarmee halen we olie en andere restanten weg. We adviseren u om uw automaatbak iedere 60.000 tot 100.000 kilometer te laten spoelen. Doet u dit niet? Gaat uw automaatbak slijten, waardoor permanente schade kan ontstaan. Spoelen voorkomt dit probleem. Wij hebben de juiste apparatuur in huis om uw automaatbak te spoelen.

Maak nu een afspraak

EV: accu vervangen

De accu van een elektrisch voertuig gaat ongeveer 250.000 kilometer mee. Daarmee kunt u wel een paar keer rond de wereld rijden. Na deze termijn dient de accu te worden
vervangen. Bij Mudde Kok analyseren we de huidige staat van uw accu en bepalen of deze aan vervanging toe is. Vervolgens hebben wij de kennis in huis om de accu te vervangen. Zo rijdt u weer veel veilige kilometers.

Maak nu een afspraak
  • Gratis MijnMobiliteit bij onderhoud
  • Gratis haal- en brengservice
  • BOVAG gecertificeerd
  • Onderhoud aan elektrische auto’s
  • Gratis opslag van uw winter- of zomerbanden