Terug

Volvo

Mudde Kok is dé Volvo specialist in Nederland. In Nunspeet vindt u onze zaak, bijna volledig rondom het Zweedse automerk heen gebouwd.

Volvo: Het kloppend hart van Mudde Kok Automotive

We kunnen er onmogelijk omheen: Mudde Kok Automotive heeft brede kennis en ervaring met vrijwel ieder automerk. Wel is het duidelijk dat één automerk de boventoon voert, namelijk Volvo. De Zweden nemen letterlijk en figuurlijk een centrale positie in op ons bedrijventerrein in Nunspeet. En in ons kloppend autohart. Dat is niet geheel zonder reden.

Herkenbaar Volvo-DNA bij Mudde Kok Automotive

We hebben een groot zwak voor de modellen uit het hoge Noorden. Dat komt natuurlijk ergens vandaan. Mudde Kok Automotive herkent zichzelf in het gezicht van Volvo en deelt het DNA van de makers. Het sterke ‘safety first’ karakter van de Zweedse autofabrikant zit diep in de wortels van de organisatie verankerd. Wij juichen deze visie toe, omdat mobiliteit naast leuk, bovenal veilig moet zijn.

Daarnaast zijn er meer overeenkomsten. Zo onderschrijft Mudde Kok Automotive de premiumkwaliteit, nuchterheid en ‘value for money’, waar Volvo om bekend staat. In Nunspeet zijn we van mening dat onderscheid best een prijs mag hebben, zolang het maar in verhouding staat. De kracht zit in de Scandinavische mentaliteit: een échte Zweed laat zich door niets en niemand ondersneeuwen, zonder dat het ten koste gaat van de vriendelijkheid. Een standpunt dat naar Nunspeet is overgewaaid en nooit meer weggaat.

Spraakmakende modellen door de jaren heen

De historie van Volvo laat ons ook niet koud. Het merk kent iconische modellen uit het heden en verleden. Eersteklas klassiekers als de Katterug, Amazon, P1800 en 240 – later Polar – staan voor altijd in het geheugen van autoliefhebbers gegrift. Zo ook in dat van ons. Al sinds de oorsprong in 1927 weet Volvo te imponeren. Een kleine eeuw, en enkele overnamers verder, loopt menig sterveling nog steeds warm voor de coole creaties uit Zweden.

Volvo occasions bij Mudde & Kok

Uw tweedehands Volvo koopt u bij Mudde Kok. Door onze jarenlange ervaring, verschillende achtergronden, expertises, creativiteit en kennis, mogen we ons met recht een Volvo specialist noemen. We hebben een ruim aanbod aan Volvo occasions klaarstaan. Er staat altijd een model tussen die bij uw wensen past.

We zijn uniek in de manier van aanbieden van Volvo’s. U koopt bij Mudde Kok een premium Volvo occasion niet alleen voor een eerlijke prijs. Daarbij ontvangt u ook uitstekende service! Deze combinatie is de charme, en het grote geheim, van Mudde Kok.

Benieuwd naar ons ruime aanbod aan Volvo occasions of heeft u vragen? Neem een kijkje in ons assortiment of maak direct een afspraak. We helpen u graag verder.

Op weg naar een Volvo-waardige toekomst

De Volvo V40 en V60 zijn immens populaire modellen van de fabrikant. De afgelopen twee decennia is hiermee een solide basis gelegd voor een geheel nieuwe generatie Volvo’s. Daarna volgde een succesvolle SUV-reeks, onder leiding van vlaggenschip XC90. Dankzij deze en andere toppers als de S90 en V90, heeft Mudde Kok Automotive een hogere versnelling ingezet. We zijn op weg naar een Volvo-waardige toekomst.

De komst van de XC40 en de nieuwe Volvo V60 betekent de start van een nieuw tijdperk met veel perspectief. Daarmee maken we ons alvast op voor een volgende generatie Zweedse klassiekers. Een wijs man zei ooit: “Eens Volvo minded, altijd Volvo minded.” Een keer raden waar deze man nu werkzaam is. Welkom bij Mudde Kok Automotive: Home of Volvo Cars in Nunspeet.