Terug

Exterieurverzorging

Rondrijden in een blinkende auto geeft een heerlijk gevoel. Zo nu en dan is uw auto toe aan een grondige reiniging door de wasstraat. In ons Cleanpark gaan we net een stap verder dan in een gewone wasstraat. Bekijk welke werkzaamheden we voor u kunnen uitvoeren voor het exterieur van uw auto.

Auto wassen

Aan de basis van een schone auto staat een stevige wasbeurt. We gebruiken krasvrije sponsen en werken met professionele merken. In onze wasstraat werken experts met zorg aan de auto en gaan secuur om met de lak. Uw auto voelt hierna weer geheel als nieuw.

Poetsen

Naast uw auto wassen, kunnen we ook uw auto poetsen. Daarmee ligt de focus op het herstel van de buitenste laklaag van de auto. Tijdens het wassen verzorgen we alleen de buitenste laag. Poets regelmatig uw auto om zo de levensduur van de lak te verlengen. Hiervoor gebruiken we professionele merken en de beste materialen.

Polijsten

Kleine krasjes of doffe plekken in de buitenste laag van uw auto? Laat uw auto polijsten. Tijdens het polijsten halen we een dunne laag van de lak weg. Daaronder zit een mooie, frisse laag. Na het polijsten ziet u niets meer van de krasjes of doffe plekken. Uw auto is weer als nieuw.

Ceramische coating aanbrengen

Laat een ceramische coating aanbrengen op uw auto door onze experts. Deze coating is waterafstotend en zorgt ervoor dat vuil niet kan hechten aan de lak. Samen bieden deze twee eigenschappen een zelfreinigende functie. De coating houdt uw auto krasvrij en zorgt voor langdurige glans.

Doffe koplampen polijsten

Als u in het donker rijdt, wilt u graag goed zien. Na verloop van tijd worden uw koplampen dof. We maken het glas graag weer schoon, zodat het licht volledig doorkomt. Zo rijdt u straks weer veilig over de weg. Te doffe koplampen kunnen er zelfs voor zorgen dat uw auto wordt afgekeurd voor de APK.

Maak een afspraak om uw auto-exterieur te reinigen

Maak een afspraak met een expert in ons Cleanpark om het exterieur van uw auto onder handen te nemen. Bel 0527-683388 en vraag naar de mogelijkheden. U ontvangt een prijsindicatie vooraf.