×

Het geheim van Mudde Kok Automotive

Mudde & Kok: twee afzonderlijke namen die een eenheid vormen sinds 2007. Het jaar waarin initiatiefnemers Matthijs Mudde en Karel Kok besloten om samen een nieuw avontuur aan te gaan. In het geografische hart van Nederland, op het pittoreske Urk, werd de basis gelegd van hun autobedrijf:
Mudde Kok Automotive.

Unieke & explosieve mix

Bescheidenheid siert de mens. Het voornaamste doel van de eigenaren was en is nog steeds hun gedeelde passie in een commercieel vat gieten. Mudde & Kok ademen auto’s en hebben onvermengd Volvo-bloed in hun aderen. Door de jaren heen maakten de heren optimaal gebruik van hun verschillende achtergronden, expertises, creativiteit, kennis en ervaring. Mudde & Kok vonden een manier van werken die nog niet eerder was vertoond in de branche. Het gevolg: een unieke en explosieve mix in de autoverkoop.

Van handelsonderneming tot autowereld

Hun aanstekelijke enthousiasme en onuitputtelijke gedrevenheid hebben ertoe geleid dat het bedrijf al gauw uitgroeide tot een serieuze business. Ondertussen zijn de twee hun focus nooit uit het oog verloren: premiumproducten én -service leveren tegen een eerlijke prijs. Dát is de charme en gelijktijdig het geheim van Mudde Kok Automotive.

In zijn huidige vorm bestaat het bedrijf sinds 2010. Wat ooit begon als compacte handelsonderneming, ontwikkelde zich tot een heuse autowereld, gelegen in het centrale deel van Nederland. Jaarlijks verlaten hier circa 3.500 auto’s het terrein. Echter, het gaat allang niet altijd meer alleen over auto’s. Onze dienstverlening is gedurende de jaren alsmaar completer geworden. Mudde & Kok hebben daarmee bewezen ‘groots’ te durven denken op het kleine, maar o zo fijne Urk.

Betrouwbare & duurzame partner

Samen met een jong en dynamisch team, bestaande uit toegewijde en fervente specialisten, hebben we gestaag gebouwd aan een naam die landelijk bekendstaat als een betrouwbare en duurzame partner in mobiliteit. De onderscheidende klantbenadering en vernieuwende manier van auto’s verkopen blijkt velen aan te spreken. Door mee te gaan met de tijd laten we bovendien zien klaar te zijn voor de toekomst. Een toekomst waarin wij iedereen ten minste één Mudde Kok auto gunnen!

De toekomst van Mudde Kok Automotive

Mudde Kok Automotive is groot geworden op Urk en heeft dan ook veel te danken aan deze omgeving. Maar om onze ambities waar te kunnen maken, is het nodig om de vleugels uit te slaan. Daarom hopen wij medio 2022 te verhuizen van Urk naar het mooie Nunspeet, gelegen op de Veluwe. In deze groene omgeving willen wij ons mobiliteitscentrum breder ontwikkelen. Zo willen wij onze ambities op het vlak van unieke klantbeleving, kwaliteit, duurzaamheid, volledigheid en snelheid waarmaken.
Wilt u meer weten over onze verhuizing en bijbehorende ambities? Bekijk onze verhuisbrochure hier.

Kom langs in onze showroom

Centraal in Nederland ligt ons terrein in Nunspeet. U bent altijd welkom om ons aanbod te bekijken. Wij hebben diverse merken auto’s in alle prijsklassen.

Routebeschrijving

10 tips bij uw aankoop

Er zijn veel zaken waar u op moet letten bij aankoop van uw nieuwe bolide. We hebben de 10 belangrijkste voor u op een rijtje gezet. Dat is de unieke service van Mudde Kok.

Gratis Whitepaper