Terug

Het ontstaan van Mudde Kok Automotive

Mudde Kok is in 2007 opgericht door Matthijs Mudde en Karel Kok. Weet u direct waar de naam vandaan komt. Zij begonnen hun bedrijf in het geografische hart van Nederland, op het pittoreske Urk. In 2022 is het bedrijf verhuist naar Nunspeet, op de Veluwe. Een nieuwe locatie met nieuwe uitdagingen, waar we u weer van dienst hopen te zijn. Jaarlijks verlaten zo’n 3500 auto’s ons terrein, wat vraagt om een grotere, en centraal gelegen locatie.

Onze doelen

Mudde & Kok ademen auto’s en hebben onvermengd Volvo-bloed in hun aderen. U vindt bij Mudde Kok daarom een groot assortiment aan Volvo’s. Naast Volvo’s, vindt u bij ons ook Land Rovers en Polestars. We focussen ons op het leveren van premiumproducten en -services, tegen een aantrekkelijke prijs voor u. Dat is onze charme. In de loop der jaren is onze dienstverlening steeds completer geworden. Wat begon als een kleine handelsonderneming, is doorgegroeid tot een duurzaam en innovatief mobiliteitscentrum. Voor al uw vragen en wensen rondom mobiliteit bent u welkom bij Mudde Kok.

Het team

Ons team is jong en dynamisch, maar zit vol ervaring. Toegewijde specialisten staan dag in, dag uit voor u klaar. Dankzij onze mensen staan we landelijk bekend als betrouwbare en duurzame partner in mobiliteit. We gaan mee met de tijd en blijven op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden. We onderscheiden ons telkens weer met onze premiumservice en manier van auto’s verkopen. Daar plukt u natuurlijk de vruchten van.

De toekomst van Mudde Kok

In 15 jaar hebben we Mudde Kok opgebouwd van niets tot toonaangevend duurzaam mobiliteitscentrum. Inmiddels bereiken we klanten door heel Nederland en bieden we onder ander een kosteloze haal- en brengservice aan. Om aan deze vragen te blijven voldoen, verhuizen we naar Nunspeet in Gelderland. Daarmee ligt onze zaak centraler in het land, waardoor we mensen nog sneller aan vragen kunnen voldoen. Hier willen we onze ambities op het vlak van een unieke klantbeleving, kwaliteit, duurzaamheid, volledigheid en snelheid waarmaken.

Maak een afspraak bij Mudde Kok

Benieuwd wat Mudde Kok voor u kan betekenen? Maak een afspraak met één van onze adviseurs om een kijkje te nemen in onze zaak of om uw auto langs te brengen.