Terug

Services bij Mudde Kok

Bij Mudde Kok bieden we diverse services aan. We verkopen en repareren niet alleen auto’s, we staan ook klaar voor u in diverse situaties. Kom bij ons langs voor de volgende services.

Direct naar

Onze labels en certificaten

Bij Mudde Kok zijn we in het bezit van de nodige labels en certificaten. Deze zijn nodig om bepaalde werkzaamheden uit te mogen voeren. Zo weet u in ieder geval dat u met een betrouwbare partij werkt.

BOVAG

De BOVAG is één van de meest bekende labels in Nederland. Mudde Kok is volledig BOVAG-gecertificeerd en voldoet aan alle benodigde kwaliteitseisen die dit keurmerk aan ons stelt.

RDW-erkenningen

Mudde Kok is dankzij RDW-erkenningen bevoegd om de volgende werkzaamheden uit te voeren:

  • APK-keuringen
  • Bedrijfsvoorraad houden
  • Tenaamstellen van auto’s
  • Auto’s importeren en exporteren

SBB

Onze werkplaats is gecertificeerd SBB-opleider. We mogen stagelopers begeleiden richting een mooie toekomst in de garagewereld.

NAP

NAP staat voor Stichting Nationale Autopas. Deze stichting registreert de kilometerstand van iedere auto die wordt aangeboden voor onderhoud, reparatie, taxatie en keuring. Bij Mudde Kok zijn we NAP-gecertificeerd om deze data te vergaren en te registreren.

Ster in uw ruit?

Sterretje in uw ruit? Voorkom dat deze uitgroeit tot een grote barst. Kom langs bij Mudde Kok om uw sterretje te repareren of de ruit te vervangen. Dat laatste gebeurt altijd in overleg. We streven ernaar om het sterretje eerst op te vullen.

Maak nu een afspraak