Terug
HEICO SPORTIV - Polestar 2 BST EDITION

heico sportiv 2

Bij Mudde Kok leveren we u niet zomaar een standaard Volvo. We importeren ook producten van Heico Sportiv Sportiv, het tuning merk van Volvo. Zowel voor uw huidige wagen als nieuw aan te schaffen bolides.

Wat is Heico Sportiv?

Al meer dan 25 jaar is Heico Sportiv ‘s werelds meest toonaangevende producent van hoogwaardige Volvo producten. Dat is voor zowel interieur- als exterieuraccessoires. In onze werkplaats hebben we de mogelijkheid om uw Volvo te upgraden met ieder product uit het assortiment van Heico Sportiv. Met producten van Heico Sportiv geeft u een persoonlijke touch mee aan uw wagen en verbetert u de prestaties op de weg. Op deze manier geniet u straks nog meer tijdens het rondrijden in uw bolide.

Waarom gebruik maken van Heico Sportiv via Mudde Kok?

Mudde Kok is de grootste Volvo specialist in Nederland. We onderhouden dan ook nauwe banden met Heico Sportiv. Benieuwd wat Heico Sportiv te bieden heeft? In onze werkplaats kunt u al genieten van de mogelijkheden die Heico Sportiv te bieden heeft. Dankzij onze nauwe banden en uitgebreide kennis, kunnen we iedere Volvo tegen een aantrekkelijke prijs upgraden. Naast het importeren van producten, kunnen we deze ook direct voor u monteren. Een upgrade hoeft niet lang te duren.

Maak een afspraak bij Mudde Kok

Benieuwd met welke Heico Sportiv-producten u uw Volvo kunt upgraden? Maak een afspraak met één van onze adviseurs om een kijkje te nemen in onze zaak. Of onderneem direct actie en breng uw auto langs voor een upgrade.