×

Onderhoud & APK naar Mudde Kok maatstaven

Bij Mudde Kok nemen we de service ná aflevering van uw auto minstens zo serieus als ervoor. Naast het standaard rijklaar maken van verkochte auto’s, kunt u in onze werkplaats terecht voor onderhoud, APK en reparatie op dealerwaardig niveau. Wij werken altijd volgens de opgegeven fabrieksspecificaties voor het beste resultaat, maar dan mét behoud van een aantrekkelijke prijsstelling waar universele specialisten doorgaans om bekend staan.

Dankzij een breed netwerk en gezonde verstandhouding met leveranciers, zijn wij bovendien vaak in staat om originele onderdelen tegen hoge kortingen in te kopen. Kortingen die we vervolgens rechtstreeks doorberekenen aan onze klanten. Omdat wij vinden dat veilig en verantwoord autorijden vooral ook leuk moet blijven!

Persoonlijk, transparant & servicegericht

Onze nazorg vertaalt zich eveneens in een persoonlijke benadering van onze medewerkers en een heldere uitleg van de Chef Werkplaats in geval van reparatie. Samen met u loopt hij de auto nog eens volledig na. Hierdoor heeft u meteen een goed beeld van de uitgevoerde werkzaamheden, volbracht door één van onze 10 vakkundige en bedreven monteurs.

Helder is ook de prijsopgave: deze krijgt u te allen tijde vooraf inzichtelijk, zodat u achteraf nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Met een speciale haal- en brengservice of – indien gewenst – vervangend vervoer, wordt u zo min mogelijk gehinderd door het tijdelijk missen van uw auto.

Van alle professionele technieken voorzien

Wat is een eersterangs monteur zonder bijpassend materiaal? Bij Mudde Kok kunnen we veel, maar uiteindelijk ben je zo goed als je gereedschap. Daarom investeren we in uitgebreid diagnose-apparatuur, geschikt voor alle merken. Daarnaast bieden we een complete aircoservice aan, beschikken we over professioneel uitlijnapparatuur én een automatische versnellingsbak reinigingssysteem.

Kies voor Mudde Kok Onderhoud!

  • Haal- en brengservice (in NL) en vervangend vervoer
  • Onderhoud en reparaties op dealerniveau
  • Onderhoud volgens specificaties van de fabrikant
  • Originele onderdelen
  • Prijsopgave altijd vooraf, geen verrassingen
  • Gratis 24/7 pechhulp in uw woonplaats, NL en EU
  • Eigen webshop voor banden en velgen

Een afspraak maken voor onderhoud, reparatie of APK? Bel 0527 – 68 60 50. Of plan uw afspraak online.

Kom langs in onze werkplaats

Centraal in Nederland ligt ons terrein in Nunspeet. U bent altijd welkom voor onderhoud aan uw auto. Ook als u de auto niet hebt aangeschaft bij Mudde Kok.

Contact

10 tips bij uw aankoop

Er zijn veel zaken waar u op moet letten bij aankoop van uw nieuwe bolide. We hebben de 10 belangrijkste voor u op een rijtje gezet. Dat is de unieke service van Mudde Kok.

Download PDF