Terug

Bedrijfwagens van Mudde Kok

Op zoek naar een bedrijfswagen die aan al uw wensen voldoet? Bij Mudde Kok ondersteunen we u graag in deze zoektocht. We hebben een mooi aantal bedrijfswagens op voorraad. Staat de gewenste auto niet bij ons op locatie? Geen enkel probleem. We beschikken over een groot netwerk van leveranciers om alsnog snel aan uw vraag te voldoen. Zo rijden u en uw collega’s straks allemaal rond in een voertuig dat aan alle wensen voldoet.

Volledige ontzorging bij Mudde Kok

Ieders wensen rondom bedrijfswagens zijn anders. Vertel ons aan welke vereisten uw bedrijfswagens moeten voldoen. Bent u op zoek naar veel laadruimte, een snelle bolide of
een combinatie van beide? Laat het ons weten. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag om uw persoonlijke wensen te realiseren. Bij Mudde Kok krijgt u één contactpersoon
toegewezen die u ondersteunt. Zo staat u tussentijds niet voor onverwachte verrassingen. Daarnaast kunnen we u bij Mudde Kok voor een vast bedrag per auto ontzorgen. We leggen uw vraag bij onze directe partners neer, waarna onze contactpersoon de opties aan u terugkoppelt. Zo geniet u van het voordeel om prijzen van bedrijfswagens met elkaar te vergelijken, zonder daarvoor alle individuele garages af te speuren. Uw contactpersoon bij Mudde Kok regelt dit voor u.

Bedrijfswagen leasen

U kunt een bedrijfswagen direct aanschaffen, maar er zijn ook mogelijkheden om te leasen.
Bekijk de mogelijkheden op onze leasepagina.

Bedrijfswagen upgraden?

Heeft u de bedrijfswagen van uw dromen gevonden met behulp van Mudde Kok? Helpen we u graag verder om aan de laatste wensen te voldoen. Wat dacht u ervan om uw bedrijfswagen te upgraden met:

  • Bestickering
  • Extra accessoires
  • Wrappen
  • Onderhoudsopties

Vragen over een bedrijfswagen?

Op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen? Vraag onze adviseur naar de mogelijkheden. Bel ons direct op 0527-745712.