×

Volvo | XC40

De introductie van de XC40 eind 2017, betekende een nieuw hoofdstuk in Volvo-geschiedenis. Niet alleen is het model een welkome toevoeging aan de hedendaagse Volvo-familie – sinds de compacte SUV de showroom heeft bereikt, heeft hij alle verwachtingen overtroffen. De ultieme kroon op het Zweedse meesterwerk: de felbegeerde titel Auto van het Jaar 2018!

In de voetsporen van de XC60 en XC90

Met deze internationale titel op zak treedt de XC40 duidelijk in de voetsporen van de super succesvolle en tevens Award winning XC90. Met laatstgenoemde, alsook de XC60, gooit het merk al jarenlang hoge ogen. Volvo heeft dus een naam hoog te houden in het luxe SUV-segment.

De XC40 is de derde SUV op rij uit Göteborg en wordt, zoals de naam al doet vermoeden, onder de XC60 gepositioneerd. Ondanks het spraakmakende succes van vele vroegere Volvo modellen, is het pas de eerste keer dat de fabrikant de Europese verkiezingen van Auto van het Jaar wint. Dat zegt iets over de potentie van het model! Om nog maar niet te spreken van de verkoopaantallen: de geweldige belangstelling voor de XC40 heeft ertoe geleid dat Volvo heeft besloten de productie in een rap tempo uit te breiden. Lange wachttijden lopen daarmee enigszins terug. Al hebben we daar bij Mudde Kok sowieso minder last van dan bij de traditionele merkdealer. Met dank aan onze vrijheid om auto’s als de XC40 overal in te kopen. Ook rechtstreeks uit Scandinavië.

5 sterren in 2018 Euro NCAP veiligheidstest

Het feit dat wij Europeanen als een blok vallen voor Volvo’s compacte SUV, heeft meerdere redenen. De bescheiden afmetingen maken dat de XC40 bijvoorbeeld erg wendbaar is. Dit past letterlijk en figuurlijk in de steeds drukker wordende maatschappij. Auto’s worden groter en parkeerplaatsen smaller wegens een gebrek aan ruimte.

Behalve gebruiksvriendelijk, is de Volvo XC40 occasion enorm praktisch. Hij mag de XC60 en XC90 dan voor zich moeten dulden als het om liters inhoud gaat, de nieuwe Volvo toont zich nog altijd erg veelzijdig. Royaal zit een Volvo XC40 occasion ook in zijn spullen: de auto is uitgerust met de laatste technologische snufjes. Deze zorgen er onder andere voor dat hij 5 sterren scoort in de aangescherpte 2018 Euro NCAP veiligheidstest. Een absolute topprestatie!

EV-versie + Plug-in Hybrid op komst

Het is duidelijk dat de XC40 sinds zijn introductie een vliegende start heeft gekend. Aan toekomstperspectief gelukkig eveneens geen gebrek: een Plug-in Hybrid versie is immers reeds onderweg. Tevens staat er een volledig elektrisch aangedreven variant op de planning.

De kwalitatieve Volvo XC40 occasions van Mudde & Kok

Bent u toe aan een zuinige en kwalitatieve Volvo occasion? Dan kiest u voor één van onze Volvo XC40 occasions. Een Volvo XC40 occasion is niet alleen bijzonder comfortabel, maar ook nog eens sportief en luxe. De Volvo XC40 occasions van Mudde & Kok zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Het model is verkrijgbaar in de standaarduitrusting, de Momentum, het R-Design of de luxe Inscription. Deze modellen zijn voorzien van de meest luxe functionaliteiten en veiligheidsvoorzieningen. De Volvo XC40 occasion straalt daarmee niet alleen veiligheid, maar ook grootsheid uit. Met de Collision Mitigation Support en Lane Keeping Aid worden automatisch ongelukken voorkomen en het systeem is zo slim dat het verkeersborden herkent. Het aanschaffen van een Volvo XC40 occasion is hiermee niet alleen een kwalitatieve, maar ook een veilige investering. Heeft u interesse in één van onze Volvo XC40 occasions? Of heeft u vragen over één van onze occasions? Bekijk dan ons aanbod of neem contact op.

Beoordelingen van gebruikers

Beoordeling Volvo XC40 - overall

ster volster volster volster volster leeg

Comfort

ster volster volster volster volster vol

Betrouwbaarheid

ster volster volster volster leegster leeg

Prestaties

ster volster volster volster volster vol

Kosten

ster volster volster volster leegster leeg