×

Volvo | S90

De Volvo S90 is de nieuwe topsedan van Volvo. Deze stijlvolle luxe Zweed gaat hiermee volop de concurrentie aan met de BMW 5-serie en Mercedes E-klasse. De Volvo S90 is compleet uitgerust met o.a. IntelliSafe Assist. Zo is Adaptieve Cruisecontrol, Distance Alert en Pilot Assist standaard inbegrepen.

Omschrijving S90

Zelden heeft een Volvo zoveel van zich doen spreken. De nieuwe Volvo S90 is een echte eyecatcher. De grote vierdeurs limousine is een plaatje en het biedt alle comfort dat je maar kunt wensen. De afwerking is zoals je van Volvo mag verwachten, goed en degelijk. De gekozen materialen zijn mooi en waar de S90 in uitblinkt is het rijcomfort.

Verkrijgbare motoren in de S90

De Volvo S90 kan uitgerust worden met diverse motoren. Het topmodel is een T8 Twin Engine AWD met 407 pk en een maximaal koppel van 640 Nm. De T8 is een combinatie van een benzinemotor en elektromotor. Daarnaast komt er ook een T6 AWD (benzine, 320 pk), T5 (benzine, 254 pk), D5 (diesel, 235 pk) en D4 (diesel, 190 pk) versie. Het instapmodel is de D3 uitvoering (diesel, 150 pk), een kleinere viercilinder motor.

Verschillende uitvoeringen S90

Welke uitvoering past het beste bij u? De Volvo S90 is verkrijgbaar in drie uitvoeringen, de Momentum, de Inscription en de R-Design. Wat uw wensen ook zijn. Er is altijd een passende Volvo S90 voor u. De Volvo S90 is ook verkrijgbaar in een stationwagon uitvoering; de Volvo V90.

Beoordelingen van gebruikers

Beoordeling Volvo S90 - overall

ster volster volster volster volster leeg

Comfort

ster volster volster volster volster half

Betrouwbaarheid

ster volster volster volster volster leeg

Prestaties

ster volster volster volster volster half

Kosten

ster volster volster volster leegster leeg