Terug

Pechhulpservice via MijnMobiliteit

Ongeacht of u in de nieuwste bolide rijdt of in een ouder model, een ongeluk zit in een klein hoekje. Autopech komt altijd ongelegen en kan iedereen overkomen. In zo’n situatie wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Maak daarom gebruik van de pechhulpservice via Mijn Mobiliteit van Mudde Kok.

Altijd mobiel met MijnMobiliteit

Met onze pechhulpservice wilt u direct geholpen worden. Daarom helpen we u zo snel weer op weg in het geval van problemen. Zowel in Nederland als in het buitenland kunt u gebruik maken van deze dienst. En dat geldt 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zo kunt u snel weer onderweg naar uw volgende bestemming.

Gratis bij jaarlijks onderhoud van Mudde Kok

Zodra u onderhoud aan uw auto laat uitvoeren door Mudde Kok, ontvangt u een jaar mobiliteitsservice volledig gratis. Zodra u uw auto opnieuw laat onderhouden, verlengen we deze dienst direct met een jaar voor u. De mobiliteitsservice van Mudde Kok wordt uitgevoerd door MijnMobiliteit, in samenwerking met VHD. Vervolgens maakt het niet uit wie er achter het stuur zit zodra er zich een probleem voordoet. Onze pechhulp is kentekengebonden. Zo stapt u telkens zonder zorgen achter het stuur.

Voordelen pechhulpservice

Breng uw auto voor onderhoud naar Mudde Kok en ontvang een jaar lang pechhulpservice via MijnMobiliteit. Daarbij ontvangt u de volgende voordelen:

  • 24/7 hulp bij pech onderweg (NL en EU)
  • Pechhulp bij eigen gebreken (bijv. verkeerde brandstof)
  • Inclusief woonplaatsdekking
  • Vervangende auto (altijd personenauto)
  • Defecte auto gaat naar Mudde Kok
  • Gratis wanneer u onderhoud laat uitvoeren

Gebruik maken van MijnMobiliteit

Er zijn twee manieren om in aanmerking te komen voor pechhulp via MijnMobiliteit van Mudde Kok. De eenvoudigste manier is om jaarlijks onderhoud aan uw auto bij Mudde Kok uit te laten voeren. Daarmee ontvangt u een jaar lang pechhulpservice. Een losse, jaarlijkse aanschaf voor deze dienst kost u €49,95. Maak een afspraak en ontdek uw opties.