×

Het geheim van Mudde Kok Automotive

Uw favoriete occasion voor de laagste prijs? Volleerd Volvo specialist Mudde Kok Automotive maakt het mogelijk!

Bij ons profiteert u van een breed aanbod jong gebruikte auto’s van een hoge kwaliteit, aantrekkelijke inkoopvoordelen, een uitstekende service en jarenlange ervaring met het merk Volvo. Daarnaast hebben we regelmatig andere Europese premiummerken (Audi, BMW, Mercedes, VW) in ons assortiment. Kortom, uw droomauto bevindt zich in een veelzijdig en select gezelschap.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0527 – 68 33 88 of mail naar verkoop@muddekok.nl

Kom langs in onze showroom

Centraal in Nederland ligt ons terrein in Nunspeet. U bent altijd welkom om ons aanbod te bekijken. Wij hebben diverse merken auto’s in alle prijsklassen.

Contact

10 tips bij uw aankoop

Er zijn veel zaken waar u op moet letten bij aankoop van uw nieuwe bolide. We hebben de 10 belangrijkste voor u op een rijtje gezet. Dat is de unieke service van Mudde Kok.

Download PDF

Mudde Kok occasions

Bij Mudde & Kok heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan kwalitatieve occasions. Koopt u bij ons een occasion? Dan is uw occasion altijd voorzien van de Mudde & Kok Basis-garantie. Deze garanties houden onder andere in dat uw gekochte occasion wordt geleverd met een geldige APK, vrijwaren van de inruilauto, een kwart tank brandstof en het op peil brengen van olie, lucht en koelvloeistof. Kortom, de occasions bij Mudde & Kok gaan compleet verzorgd en van alle gemakken voorzien de showroom uit. Bent u geïnteresseerd in een proefrit in één van onze occasions? Of heeft u persoonlijk advies nodig? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Nunspeet. Wij helpen u dan graag persoonlijk verder!

Tweedehands auto kopen?

Het kopen van een tweedehands auto brengt een groot aantal voordelen met zich mee. Als u ervoor kiest om een occasion te kopen, dan betaald u een lager bedrag dan dat nieuwprijs. Ook is de afschrijving per jaar aanzienlijk lager als u een tweedehands auto koopt. Naast deze pre’s op het gebied van prijs, biedt een occasion kopen bij Mudde & Kok u nog meer voordelen. Wij noemen onze tweedehands auto’s ook wel premium occasions. Al onze occasions zijn uiterst betrouwbaar en geven u nog jarenlang rijplezier. Onze tweedehands auto’s zijn vrijwel allemaal dealer onderhouden, hebben een ingevuld serviceboekje en zijn voorzien van de Nationale Autopas. Na aanschaf maken wij uw auto compleet rijklaar en u kunt gelijk de weg op. Elke occasion die bij Mudde & Kok de showroom uitrijdt is perfect in orde, voor gegarandeerd veel rijplezier!

De focus op Volvo occasions

Mudde & Kok Automotive ademt auto’s en heeft onvermengd Volvo-bloed in zijn aderen. Onze focus ligt voornamelijk op Volvo occasions en wij kunnen de hele dag blijven praten over het Zweedse automerk. Binnen ons enorme aanbod Volvo occasions vindt u dan ook verschillende uitvoeringen tegen. Wij zijn fan van ondere andere de Volvo V40, Volvo V60, Volvo V70, maar ook van de XC-serie. Bekijk dan ook gerust onze Volvo XC40, Volvo XC60, Volvo XC70 of Volvo XC90. Ook de S-serie is ons niet onbekend en wij verkopen dan ook veel Volvo S60’s. Bent u fan van Volvo klassiekers? Dan bevelen wij graag onze Volvo 1800, Volvo 850 of Volvo 960 aan. Overtuigd? Plan dan snel een proefrit in of kom bij ons op locatie langs.

Én een groot aantal andere automerken

Bij Mudde Kok Automotive hebben we een passie voor Volvo, maar we verkopen en onderhouden alle merken auto’s. Onze enorme gedrevenheid voor auto’s leidt ons langs een groot aantal merken occasions. Automerken zoals Audi, Volkswagen, Mercedes-Benz en BMW zijn ons daarom niet onbekend. Naast deze top automerken hebben wij nog meer automerken in ons aanbod. Kijk gerust voor al deze auto’s in ons occasion overzicht. Heeft u

een keuze kunnen maken of nog wat persoonlijk advies nodig? Dan nodigen wij u graag in Nunspeet uit voor een proefrit of persoonlijke toelichting!