• slider_alegemene_pagina_grijs_kenteken_3

Wegenbelasting en BPM

Als u een auto met grijs kenteken hebt betaalt u minder wegenbelasting. Voorwaarde is wel dat u bekend staat als ondernemer en u heeft een BTW-nummer nodig. Ook het aantal kilometers dat u rijdt speel een rol, minimaal tien procent moet zakelijk zijn. Voldoet u aan de eisen? Dan wordt het lagere tarief automatisch berekend.

Als u als ondernemer een nieuwe bedrijfsauto koopt, dan hoeft u in de regel geen BPM te betalen. De fiscus volgt u vijf jaar, als u in deze periode de auto verkoopt aan een particulier, dan moet alsnog de BPM voldaan worden. Na deze vijf jaar geldt dat niet meer.

Meer weten over grijs kenteken rijden?

Neem contact op met één van onze adviseurs. Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 0527 – 68 33 88 of kom langs voor een vrijblijvend gesprek. Wij helpen u graag op pad!

Open en transparant

Als u bij ons een auto uitkiest, dan kijken wij hem graag samen met u na. We informeren u over wanneer de auto zijn laatste beurt heeft gehad of welk onderhoud er eventueel aan zit te komen. Open en transparant wel zo fijn!

Bekijk de occasionpagina >

10 gratis aankooptips

De aanschaf van een tweedehands auto heeft vele voordelen. Mudde Kok geeft u 10 praktische tips om rekening mee te houden bij aanschaf van een gebruikte auto.

Download PDF

Mudde Kok Automotive
Makkummerwaard 2
8321 WV Urk

Telefoon: 0527 – 68 33 88
info@muddekok.nl
www.muddekok.nl

Alle rechten voorbehouden | © 2018 Mudde Kok | info@muddekok.nl | Disclaimer | Sitemap

Klantbeoordeling: stersterstersterster 8,7
237 beoordelingen
logo mudde en kok diap
terug naar boven