×

Pech komt altijd ongelegen

Daar staat u dan, in een koude winternacht langs de kant van de weg. Ruim 90 kilometer van huis, wat nu? Met de mobiliteitsservice van Mudde Kok heeft u bij pech, dag en nacht, professionele pechhulp in uw eigen woonplaats, Nederland en in Europa! Tevens voorziet de mobiliteitsservice standaard in pechhulp voor uw caravan en/of aanhanger.

Niemand in de kou

De Mudde Kok mobiliteitsservice is kenteken gebonden. Dit betekent dat iedere inzittende van de auto pechhulp krijgt. Het maakt niet uit wie er rijdt. Dit kan uw partner of een familielid zijn, maar ook de buurman of een goede kennis.

De beste service, voor de laagste prijs

Door uw auto onderhoud te laten uitvoeren bij Mudde Kok, vermindert u het risico op pech aanzienlijk. Het voordeel van goed en tijdig onderhoud ziet u op deze manier terug in de prijs van de mobiliteitsservice. De mobiliteitsservice heeft een geldigheid van 1 jaar en wordt automatisch een jaar verlengd, wanneer u de onderhoud van uw auto laat uitvoeren bij Mudde Kok.

Het is niet mogelijk de Mudde Kok mobiliteitsservice af te sluiten als u geen jaarlijks onderhoud aan uw auto laat uitvoeren bij Mudde Kok. De voorwaarden van MijnMobiliteit-service zijn van toepassing.

Wanneer u uw onderhoud bij Mudde Kok laat uitvoeren, krijgt u de mobiliteitsservice (t.w.v. €49,95) een jaar volledig gratis. Deze pechhulp dekt uw woonplaats, Nederland en de EU met vervangend vervoer, wanneer nodig.

Uw pechhulp in vertrouwde handen

De mobiliteitsservice van Mudde Kok Automotive wordt uitgevoerd door MijnMobiliteit in samenwerking met VHD. Al meer dan 50 jaar verzorgt de VHD alarmcentrale voertuig- en personenhulp, uw pechhulp is dus in vertrouwde handen.

Ook in Europa bent u verzekerd van uitstekende pechhulpverlening. Hiervoor maken zij gebruik van het internationale netwerk van Europ Assistance, het grootste netwerk ter wereld op het gebied van voertuig- en personenhulp.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van de Mudde Kok Mobiliteitsservice? Neemt u dan contact op met één van onze medewerkers. Dat kan via 0527 – 68 33 88 of mail naar werkplaats@muddekok.nl

Uw service:

  • 24/7 hulp bij pech onderweg (NL en EU)
  • Pechhulp bij eigen gebreken (bijv. verkeerde brandstof)
  • Incl. Woonplaatsdekking
  • Vervangende auto (altijd personenauto)
  • Defecte auto naar Mudde Kok
  • Gratis wanneer u onderhoud laat uitvoeren

Kom langs in onze showroom

Centraal in Nederland ligt ons terrein op Urk. U bent altijd welkom om ons aanbod te bekijken. Wij hebben diverse merken auto’s in alle prijsklassen.

Routebeschrijving

10 tips bij uw aankoop

Er zijn veel zaken waar u op moet letten bij aankoop van uw nieuwe bolide. We hebben de 10 belangrijkste voor u op een rijtje gezet. Dat is de unieke service van Mudde Kok.

Gratis Whitepaper