×

Pech komt altijd ongelegen

Daar staat u dan, in een koude winternacht langs de kant van de weg. Ruim 90 kilometer van huis, wat nu? Met de mobiliteitsservice van Mudde Kok heeft u bij pech, dag en nacht, professionele pechhulp in uw eigen woonplaats, Nederland en in Europa! Tevens voorziet de mobiliteitsservice standaard in pechhulp voor uw caravan en/of aanhanger.

Niemand in de kou

De Mudde Kok mobiliteitsservice is kenteken gebonden. Dit betekent dat iedere inzittende van de auto pechhulp krijgt. Het maakt niet uit wie er rijdt. Dit kan uw partner of een familielid zijn, maar ook de buurman of een goede kennis.

De beste service, voor de laagste prijs

Door uw auto onderhoud te laten uitvoeren bij Mudde Kok, vermindert u het risico op pech aanzienlijk. Het voordeel van goed en tijdig onderhoud ziet u op deze manier terug in de prijs van de mobiliteitsservice. De mobiliteitsservice heeft een geldigheid van 1 jaar en kan verlengd worden bij onderhoud van uw auto. Wij informeren u tijdig, zodat u nooit zonder pechhulp rond rijdt.

Garantiepakket Deluxe

Als u bij aankoop van uw auto kiest voor ons Garantiepakket Deluxe, dan kunt sowieso kiezen voor de Mudde Kok mobiliteitsservice. U krijgt namelijk bij dit garantiepakket een onderhoudsbeurt volgens schema. Uiteraard is het kiezen van dit garantiepakket geen voorwaarde.

Het is niet mogelijk de Mudde Kok mobiliteitsservice af te sluiten als u geen jaarlijks onderhoud aan uw auto laat uitvoeren bij Mudde Kok. De voorwaarden van Pechonderwegservice.nl zijn van toepassing.

De mobiliteitsservice kost slechts € 49,95 per jaar (incl. woonplaats, Nederland en EU dekking met vervangend vervoer indien nodig).

Uw pechhulp in vertrouwde handen

De mobiliteitsservice van Mudde Kok Automotive wordt uitgevoerd door Pechonderwegservice.nl in samenwerking met VHD. Al meer dan 50 jaar verzorgt de VHD alarmcentrale voertuig- en personenhulp, uw pechhulp is dus in vertrouwde handen.

Ook in Europa bent u verzekerd van uitstekende pechhulpverlening. Hiervoor maken zij gebruik van het internationale netwerk van Europ Assistance, het grootste netwerk ter wereld op het gebied van voertuig- en personenhulp.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van de Mudde Kok Mobiliteitsservice? Neemt u dan contact op met één van onze medewerkers. Dat kan via 0527 – 68 33 88 of mail naar info@muddekok.nl 

Pechhulp Mudde Kok

Uw service:

  • 24/7 hulp bij pech onderweg (NL en EU)
  • Pechhulp bij eigen gebreken (bijv. verkeerde brandstof)
  • Incl. Woonplaatsdekking
  • Vervangende auto (altijd personenauto)
  • Defecte auto naar Mudde Kok
  • Service voor aanhanger / caravan

Kom langs in onze showroom

Centraal in Nederland ligt ons terrein op Urk. U bent altijd welkom om ons aanbod te bekijken. Wij hebben diverse merken auto’s in alle prijsklassen.

Routebeschrijving

10 tips bij uw aankoop

Er zijn veel zaken waar u op moet letten bij aankoop van uw nieuwe bolide. We hebben de 10 belangrijkste voor u op een rijtje gezet. Dat is de unieke service van Mudde Kok.

Gratis Whitepaper