×

Mudde Kok Cleanpark: brengt diepgang in auto cosmetica

Het is een bekend fenomeen: op de één of andere manier rijdt een schone auto vele malen lekkerder dan een minder schoon exemplaar. Bij aflevering zorgen onze autopoetsspecialisten voor een cosmetisch verpletterende indruk van uw nieuwe aanwinst. Maar de auto, hoe mooi ook, is en blijft op de eerste plaats een gebruiksvoorwerp. Logisch dus dat er na verloop van tijd gebruikssporen aan het licht komen.

Een simpele wasbeurt volstaat meestal om oppervlakkig vuil te verwijderen en de oude glans grotendeels terug te brengen. Gaat u voor meer diepte, en wilt u het gevoel van een zojuist afgeleverde, (zo goed als) nieuwe auto nóg eens ervaren? In dat geval is een bezoek aan Mudde Kok Cleanpark aan te bevelen.

Mudde Kok Cleanpark biedt totale verzorging voor wat betreft het cosmetische deel van de auto. Het poetsen en reinigen van in- en exterieurs is ons team van schoonmaakexperts op het lijf geschreven. Omgeven door blinkende bolides en het beste materiaal geven zij elk project letterlijk en figuurlijk extra glans.

Uw auto weer als nieuw!

Speciale, duurzame lakbehandelingen waarborgen de conditie voor de lange termijn en halen het onderste uit de optische schoonheid van uw auto. Ook de bekleding en kunststoffen verdienen een schoonheidsprijs na het verlaten van ons Cleanpark. Onschuldige oneffenheden, onaangename geuren, kleine krasjes en andere boosdoeners worden glansrijk uit de wereld geholpen. Monnikenwerk? Ja, soms wel. Maar het is de glinstering in uw ogen die het allemaal waard maakt. 

Waarom kiezen voor Mudde Kok Cleanpark?

  • U krijgt altijd vooraf een prijsopgave
  • Uitvoering uitsluitend door professionals
  • Voor lak- en cosmetische schade’s
  • Reiniging van uw interieur
  • Verwijderen van vieze luchtjes
    of complete reiniging van uw airco

Een afspraak maken om uw auto te laten reinigen, poetsen of wassen? Bel 0527 – 68 33 88.