×

Financial Lease: de auto bekeken vanuit een zakelijk oogpunt

Een auto uitzoeken hoeft natuurlijk niet alleen maar een ‘leuke’ of ‘noodzakelijke’ bezigheid te zijn. In geval van ondernemers kan het evengoed een slimme investering zijn. Immers, wie veel op de weg zit, komt beter voor de dag wanneer hij of zij verantwoord het asfalt betreedt en uitgerust uitstapt.

Het comfort en de veiligheid van een Volvo is van een hoog, zo niet het allerhoogste niveau. De andere merken die wij aanbieden doen daar niet of nauwelijks voor onder. Daarmee heeft u, als ondernemer alvast een streepje voor wanneer u aan de klus begint.

Kenmerken Financial Lease

Om het rijden in één van onze auto’s voor ondernemers extra aantrekkelijk te maken, profiteren klanten bij Mudde Kok van een aantrekkelijk Financial Lease aanbod. De naam zegt het al: bij Financial Leasing staat het financiële deel centraal. Het is de meest ongecompliceerde en voordelige vorm van zakelijk leasen.

Het belangrijkste kenmerk van Financial Leasing is dat u meteen (economisch) eigenaar bent van de auto(‘s). Na afloop van het contract bent u tevens juridisch eigenaar. Feitelijk is het een lening, net als een hypotheek op een woning. Na huisvesting is de auto meestal de tweede grootste investering. Een betaling in termijnen kan dus uitkomst bieden. Zeker als u startende ondernemer bent!

Financieel Verantwoord Ondernemen

Bijkomend voordeel is dat er geen sprake is van liquiditeitsverlies. Dat wil zeggen: uw vermogen blijft binnen de onderneming, waarmee de weg vrij is voor andere (bedrijfs)investeringen. Tel daarbij op een scala fiscale voordelen (BTW teruggave, afschrijving en investeringsaftrek), alsmede de vrije keuze in looptijd plus aankleding van uw auto, en u gaat zich zowaar afvragen waarom u niet eerder ondernemer bent geworden!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van leasen bij Mudde Kok, bel dan 0527-68 33 88.