×

Voor een vast bedrag per maand direct autorijden

Wilt u een andere auto kopen, maar wilt u geen grote uitgave in één keer doen, of heeft u op dit moment niet genoeg spaargeld, kies er dan voor om uw auto te financieren. Veelal wordt er bij particuliere financiering een persoonlijke lening afgesloten. U betaalt dan een vast bedrag per maand waarbij de looptijd gelijk is met de gebruiksduur van de auto. Bij een persoonlijke lening is het geld direct beschikbaar, dus u kunt na toekenning van de lening overgaan tot aankoop van de auto.

Bij een persoonlijke lening voor de financiering van uw nieuwe auto wordt de looptijd en het rentepercentage vastgelegd in een overeenkomst. Deze veranderd tijdens de looptijd niet en komt u dus niet voor verrassingen te staan.

De financiering voor uw auto kunt u bij diverse partijen regelen. Wij werken regelmatig samen met Royaal Krediet, voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar hun website. Wilt liever eerst met een adviseur van Mudde Kok over de mogelijkheden praten? Bel dan 0527 – 68 33 88.

Kom langs in onze showroom

Centraal in Nederland ligt ons terrein op Urk. U bent altijd welkom om ons aanbod te bekijken. Wij hebben diverse merken auto’s in alle prijsklassen.

Contact

10 tips bij uw aankoop

Er zijn veel zaken waar u op moet letten bij aankoop van uw nieuwe bolide. We hebben de 10 belangrijkste voor u op een rijtje gezet. Dat is de unieke service van Mudde Kok.

Download PDF